Latest news

 • Amikor millió az egyhez esély volt és mégis megtörtént: 16 fotó
  in

  Amikor millió az egyhez esély volt és mégis megtörtént: 16 fotó  LIKED.HU


  Vannak olyan dolgok és jelenségek, melyek csak ritkán fordulnak elő, vannak olyanok is, amelyek csak nagyon ritkán, és vannak olyanok is, amikre azt mondjuk, hogy az esély, hogy megtörténjenek, kábé millió az egyhez. Ahhoz pedig már szerencse is kell, hogy ne csak lássuk őket, de legyen annyi időnk, hogy egy fotó segítségével megörökítsük őket az utókornak.


 • 12 férj, akik dobozon kívüli gondolkodással teljesítették a feleségeik kérését
  in

  12 férj, akik dobozon kívüli gondolkodással teljesítették a feleségeik kérését  LIKED.HU


  A férfiak és a nők gondolkodásmódja élesen különbözik egymástól, de csak akkor értjük meg, hogy mennyire, amikor az élet úgy hozza, hogy összeházasodunk és közös tető alá kerülünk az ellenkező nem egyik képviselőjével. A női logika általában egyszerű és lényegre törő, míg a férfiak logikája, nos … hát, hogy is mondjam. Egy kissé élénkebb és bizonytalanabb.


 • Érdekes tények emberekről és eseményekről, amik teljesen új távlatokat nyitnak előtted
  in

  Érdekes tények emberekről és eseményekről, amik teljesen új távlatokat nyitnak előtted  LIKED.HU


  Nem lehet mindent tudni a világon, de talán nem is baj. Miért is lenne, hiszen így mindig lehet tanulni valami új és izgalmas dolgot a történelemről, az emberekről és a különféle eseményekről, melyek mindig nagyon érdekesek és igazság szerint egyfajta sokként is érik az embert. A Ma tudtam meg Facebook oldalon rengeteg tényt és érdekességet olvashattok a nagyvilágról.


 • 16 fotó, amik bizonyítják, hogy a világon szinte minden téren két táborra oszlanak az emberek
  in

  16 fotó, amik bizonyítják, hogy a világon szinte minden téren két táborra oszlanak az emberek  LIKED.HU


  Annak ellenére, hogy minden ember olyan egyedülállónak és különlegesnek tartja magát, mint amilyenek a hópelyhek, a Föld lakossága valójában könnyen kategorizálható csoportokra osztható, bizonyos esetekben ráadásul két jól elkülöníthető csoportra. Vannak, akik a hideget, mások a meleget szeretik, de a nőknél is vannak, akik például a magassarkút, míg mások a tornacipőt részesítik előnyben.


 • 17 fotó, ami bizonyítja, hogy a tengerrel kapcsolatos dolgok mindig gigantikus méretűek
  in

  17 fotó, ami bizonyítja, hogy a tengerrel kapcsolatos dolgok mindig gigantikus méretűek  LIKED.HU


  Az emberek valójában csak apró kis homokszemek a Földön, míg a tengerek olyan monumentálisak, hogy fel sem tudjuk fogni a méretüket a kényelmes otthonunk karosszékében ülve. Ennek megfelelően pedig, ha bármit is szeretnénk csinálni a tengereken és óceánokon, akkor ahhoz szintén hatalmas gépekre, eszközökre és kábelekre lesz szükségünk.


 • Az emberek megosztották a városukról készült képeket, amik akár egy disztópikus mozifilm jelenetei is lehetnének
  in

  Az emberek megosztották a városukról készült képeket, amik akár egy disztópikus mozifilm jelenetei is lehetnének  LIKED.HU


  A nagyvárosok épületei jellemzően korántsem olyan szépek, mint a Versailles-i kastély, az elhanyagoltságtól és a zsúfolt építkezésektől pedig egy idő után még lehangolóbbá és disztópikussá válnak. Az internetezők ezért létrehoztak egy UrbanHell nevű fórumot, ahol folyamatosan olyan képeket osztanak meg a városaikról, amikről, ha nem tudnánk, hogy itt készültek a Földön, azt mondanánk, hogy egy disztópikus sci-fi mozi egyik jelenetét nézzük.


 • Az emberek 21 szokatlan pillanatot osztottak meg az interneten és azóta teljesen más szemmel nézünk néhány dologra
  in

  Az emberek 21 szokatlan pillanatot osztottak meg az interneten és azóta teljesen más szemmel nézünk néhány dologra  LIKED.HU


  Mindig észrevesszük az érdekes és szokatlan dolgokat, amikor új helyekre utazunk, de a mindennapjainkban elkényelmesedve ezt ritkán tesszük meg. A napi rutin feladataink során valamiért alábbhagy bennünk a kíváncsiság, pedig a látszólag unalmas és szürke hétköznapokban is sok érdekesség vár ránk.


 • 15 alkalom, amikor a színészek találkoztak az általuk játszott életrajzi dráma valódi szereplőivel
  in

  15 alkalom, amikor a színészek találkoztak az általuk játszott életrajzi dráma valódi szereplőivel  LIKED.HU


  Minden színésznek nagyon sokat kell készülnie és gyakorolnia, mire sikerül hitelesen eljátszania egy karaktert. Különösen nehéz a helyzet, ha egy valóban létező személyt kell megformázni, hiszen ilyen esetben nemcsak a színészi játék a fontos, hanem az is, hogy mind külsőleg, mind a reakciók és gesztikulációk terén hasonlítson az általa megtestesített személyre.


 • 15 fotó, ami megmutatja, hogyan változnak át az utcáról és a menhelyről befogadott állatok
  in

  15 fotó, ami megmutatja, hogyan változnak át az utcáról és a menhelyről befogadott állatok  LIKED.HU


  Mindig örömteli pillanat, amikor egy kisállat jelenik meg a családi otthonban, és dupla öröm, ha ez a kisállat egy menhelyről vagy esetleg az utcáról kerül a családhoz. Nem mindenki áll készen persze egy ilyen komoly és felelősségteljes döntésre, de az ilyen nehéz időket átélt állatok, a bizalom visszaszerzése után egy életre szóló társakká válnak.


 • 16 alkotás egy francia művésztől, aki az eldugott sarkokat szinte már ijesztően élethű 3D-s objektumokká alakítja
  in

  16 alkotás egy francia művésztől, aki az eldugott sarkokat szinte már ijesztően élethű 3D-s objektumokká alakítja  LIKED.HU


  Üdvözlünk a graffitik varázslatos világában! Félre ne érts, ezek most nem azok a csúnya és olvashatatlan firkák lesznek, amiket az aluljáróban és a vonatok oldalán láthatsz. Mai cikkünkben egy francia utcaművész, SCAF munkáit szeretnénk nektek bemutatni. A férfi 3D-s rajzokat készít az elhagyatott sarkokba, melyek néha annyira szürreálian élethűek, hogy szinte várjuk, hogy megmozduljanak.


 • 15+ fotó, amire nem könnyű észszerű magyarázatot találni
  in

  15+ fotó, amire nem könnyű észszerű magyarázatot találni  LIKED.HU


  Az életben vannak olyan dolgok, amikre nem lehet magyarázatot találni. Még ha létezik is rájuk valamiféle magyarázat, legtöbbször akkor sem mindig tudunk róla. Ezt okozhatják azok az emberek, akik a meggondolatlanság miatt hoznak rossz és elhamarkodott döntéseket, de olyan is előfordul, hogy a természet hoz létre valamilyen teljesen szokatlan és érthetetlen dolgot.


 • 15 dolog, amit úgy terveztek, hogy igazi öröm legyen használni
  in

  15 dolog, amit úgy terveztek, hogy igazi öröm legyen használni  LIKED.HU


  Mindannyian szeretjük, ha gondokodnak rólunk. Örömmel gondoskodunk a szeretteinkről, és örömmel fogadjuk el tőlük. Megesik azonban, hogy idegenektől kapjuk ezt a gondoskodást, mely bár kissé különleges, nem kevésbé örömteli. Ezek az idegenek néha a minket körülvevő dolgok alkotói és tervezői, akik olyan módon gondolják tovább a különféle tárgyakat és termékeket, hogy még könnyebb legyen velük az életünk.


 • Történelmi leletek és felfedezések, amiktől libabőrös leszel: 13 fotó
  in

  Történelmi leletek és felfedezések, amiktől libabőrös leszel: 13 fotó  LIKED.HU


  Az emberiség hosszú évezredeken ment keresztül, míg elérte a ma ismert fejlettségi szintet. A világ különböző részein persze eltérő ütemben és módon történt a fejlődés: az ókori Kínában talált leletek például össze sem hasonlíthatók az ókori Rómában, Egyiptomban, vagy az Inka- és Azték Birodalom helyén talált leletekkel.


 • 15 rejtett részlet a híres filmek plakátjain, amiket csak nagyon kevesen vettek észre
  in

  15 rejtett részlet a híres filmek plakátjain, amiket csak nagyon kevesen vettek észre  LIKED.HU


  A moziplakátok a filmek arcai, ráadásul a marketingkampányok fontos részét is képezik, hiszen nem titkolt céljuk, hogy elhitessék velünk: ezt a filmet nekünk is látnunk kell! A rendezők és producerek épp ezért minden trükköt bevetnek az ilyen plakátokon, néha olyanokat is, amit az egyszerű, laikus nézők talán észre sem vesznek.


 • 16 alkalom, amikor a rút kiskacsának tartott fiatalok felnőttek és jóképű férfivá és csinos nőkké változtak
  in

  16 alkalom, amikor a rút kiskacsának tartott fiatalok felnőttek és jóképű férfivá és csinos nőkké változtak  LIKED.HU


  A legtöbben valószínűleg nagyon másképp néztünk ki az iskolai albumfotókon, mint a hollywoodi filmekben látott tinédzserek. Éppen ezért a fotókkal sem büszkélkedünk annyira, legtöbbször inkább jól elrejtjük őket valamelyik családi fotóalbum mélyére. Időről-időre azonban érdemes elővenni őket, hiszen a felnőtté válás rögös folyamata alatt mindannyian kikupálódunk, és fiatal, pattanásos és esetlen énünket hátrahagyva, rút kiskacsából igazi hattyúkká változunk.