in

10 népszerű film, amiben végül a gonosz győzedelmeskedett

  A népszerű sztereotípiákkal ellentétben, a hollywoodi filmek sem mindig örök boldogságban érnek érnek véget. A jó és a rossz folyamatos csatározásából néha bizony a rossz kerül ki győztesen, és a hollywoodi producerek nem is törik magukat azon, hogy változtassanak ezen a stáblista megjelenése előtt. Ez persze nem feltétlenül baj.

  [quads id=2]

  Listánkról szándékosan lehagytuk azokat a filmeket, amiknek hasonló folytatása is készült, vagy valamilyen franchise és egyéb trilógia köztes részei, mint például a “Fűrész”, a “Sötét lovag”, a “Bárányok hallgatnak” vagy épp a “A Birodalom visszavág” és a “Sith-ek bosszúja” a Csillagok háborúja sorozatból. Ennek ellenére így is remek filmeket gyűjtöttünk össze.

  1. 10 Éjjeli féreg (2014)


   Ki nyert: Jake Gyllenhaal, az éjszakai életet démonként járó férfi, aki bármilyen erkölcsi normát képes áthágni egy-egy jó felvétel érdekében.

  2. 9 Legbelső félelem (1996)


   Ki nyert: a gyilkossággal vádolt Aaron Stampler. Sikerének kulcsa kétségkívül a megosztott személyiségében rejlik.

   [quads id=5]

  3. 8 Memento (2000)


   Ki nyert: furcsa módon a főszereplő és maga az élet értelme. Ettől függetlenül azonban nincs ok az örömre.

  4. 7 Nem vénnek való vidék (2007)


   Ki nyert: a rendkívül szívós gyilkos, Anton Chigur, aki rádöbbentette Ed Tom Bell seriffet, hogy itt az ideje a nyugdíjnak.

  5. 6 Száll a kakukk fészkére (1975)


   Ki nyert: Ratched nővér, aki a legtragikusabb módon nyomta el a főhős Randle McMurphy életerejét. Még az utolsó jelenettel együtt is rendkívül szomorú a film végkifejlete.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

  hirdetes

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .