in

21 fotó, ami megmutatja, hogy milyen volt a közel 50°C-os hőség Kanadában

Az elmúlt hetekben elviselhetetlen forróság borította be a bolygónk északi féltekén, melyen eredményeként az egyébként havas és jeges tájairól híres Kanadában 50°C közeli hőmérsékleteket mértek. Ez egy sivatag széli városban is komoly problémákat okozna, hát még azokon a helyeken, ahol nincsenek hozzászokva az ehhez hasonló hőséghez.

Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány fotót, amit főként a Kanadában és egyéb északi országokban élő emberek osztottak meg a közösségi oldalakon, hogy egy kicsit mindenki beleélhesse magát, hogy milyen is az igazán elviselhetetlen, közel 50 fokos forróság.

1 Kanadában olyan meleg van, hogy az elektromos vezetékek egyszerűen olvadni kezdtek.

2 Az autók tetejéről olvadni kezdtek a tetőboxok.

3 ,,A kertemben lévő növények a hőhullám előtt és után.”

4 A játékok is olvadni kezdtek.

5 ,,A klímám egyszerűen nem bírta tovább a hőséget és felrobbant.”

6 ,,A feleségem és én, amikor megvettük a házunkat: ”Istenem, olyan szép lesz a tetőablakon keresztül nézni az eget!”. A feleségem és én, most: ”Istenem, hogyan takarjuk el, hogy ne süthessen be a nap?!”.”

7 A kanadai utakat sok mindenre tervezték, de nem az 50 fokos hőség elviselésére. Kanadában és az USA északi részén sok utat teljesen le kellett zárni, mert nem biztonságosak a közlekedés szempontjából.

Teljes bejegyzés megtekintése:

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .