in

Feleség-rangsor csillagjegy szerint: a hűtlentől a leghűségesebbig

Minden nő gyönyörű, ez kétségtelen, azonban ugyanez már nem mondható el néhány hölgy személyiségéről. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a viselkedésünket és a személyiségünket nagyban befolyásolja az a tény, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk.

A Liked.hu-nál ma úgy döntöttünk, hogy a csillagjegyek alapján megpróbáljuk meghatározni, melyik állatöv alatt született hölgy a legjobb menyasszony. Ne feledd, hogy a csillagok is tévedhetnek néha. De legalább szórakozunk kicsit! 😉

12. hely: Skorpió

Az elegáns, lenyűgöző és karizmatikus Skorpió hölgyek minden vőlegény legrosszabb rémálma. Úgy tűnhet, hogy az ilyen hölgyek magas követelményeket támasztanak magukkal szemben, de a partnereikkel szemben még ennél is magasabbakat. Egy ilyen feleség mellett nincs szükség színházba járni – a férfiaknak mindenképp kijut majd a napi rendszerességű műsorból. Egy ilyen nő elhagy, amint meglátja az első kopasz foltot a fejeden, vagy ha meghallja, hogy egy izmos pasi olaszul beszél a közelben.

Híres Skorpiók: Grace Kelly, Aishwarya Rai, Julia Roberts

11. hely: Halak

Ha egy gyönyörű vadmacskára vágysz, aki szebbé teszi a házat és akit mindenki megcsodál, akkor ez a tökéletes választás számodra. A Halak imádnak dorombolni, ám boldogságuk és hangulatuk egyúttal nagyban függ a partnerük pénztárcájának méretétől. Minél több számjegyű a bankszámlád, annál nagyobb eséllyel hagyja magát megsimogatni. De vigyázz: akkor sincs rá garancia, hogy sokáig neked fog dorombolni, távozás után pedig kitörölhetetlen nyomot hagy majd a szívedben.

Híres Halak: Cindy Crawford, Natalia Vodianova, Rihanna

10. hely: Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy alatt született nők igazi királynők! Velük mindig van miről beszélni. Szeret utazni és vásárolni, utóbbit talán jobban is, mint kellene. Ha képes vagy megadni neki az otthont, amire vágyik, akkor örökre veled marad. Persze ehhez lehet, hogy sok gyémántra lesz majd szükség. Ennek ellenére az Oroszlánok kiváló háziasszonyok és hűséges feleségek is. Nehéz elnyerni a tetszésüket, mert pontosan tisztában vannak a saját értékeikkel. Ha egy ilyen nővel szakítasz, az összes többi nő csak olcsó másolatnak fog tűnni hozzáképest.

Híres Oroszlánok: Jennifer Lopez, Whitney Houston, Charlize Theron

9. hely: Nyilas

A Nyilas nők szoknyában nőttek fel. Rendkívül makacsok tudnak lenni, és ha egyszer is megpróbálod őket megfékezni ebben, akkor azonnal meglesz a jutalmad … válás! Ezekkel a hölgyekkel nem lehet otthon ülni és húslevest főzni vasárnap, mivel akcióra, kalandra és szórakozásra vágynak. Az ilyen nők 5 perccel zárás előtt érkeznek a boltba, és egyik napról a másikra képesek eldönteni, hogy megmásszák a Mount Everestet. A Nyilas hölgyek nagyon gyorsan szerelembe esnek, de vigyázz: pont ugyanilyen gyorsan véget is vetnek a kapcsolatnak.

Híres Nyilas nők: Milla Jovovich, Britney Spears, Tyra Banks

8. hely: Ikrek

Egyes nők mellett a férfiak hősként érzik magukat, míg mások mellett totális csődtömegként. A fiatal Iker hölgyekkel nyert ügyük van a férfiaknak – ők mindig csak a lényegre koncentrálnak és kaland velük az élet. Az ilyen hölgyek elől semmit sem lehet elrejteni, mivel azonnal észreveszik, ha egy férfi hazudik, vagy titkol valamit a hátuk mögött. Ennek ellenére ez a hölgy nem fog botrányt csinálni, mivel csendes, nyugodt és rendkívül kifinomult. Ettől persze még szó nélkül elhagy majd, de ezt is elegánsan teszi.

Híres Ikrek: Angelina Jolie, Anna Kournikova, Marilyn Monroe

7. hely: Kos

Egy Kos nővel együtt élni olyan, mintha egy vulkán szélén ücsörögnénk. Egyenes, szabadságra vágyik, energikus, és könnyen forróságot csinál. Finoman szólva sem nevezhető tisztaság vagy rendmániásnak, ezért a konyhában általában a partnere a domináns. A fiatal Kos hölgyek szeretik dróton rángatni a kedvesüket, akár többet is egyszerre. Khmm. Ahhoz, hogy egy kos nőt megtarts, nemcsak szeretni kell őt, de nap mint nap csodálni és sokat romantikázni vele.

Híres Kosok: Victoria Beckham, Keira Knightley, Emma Watson

Teljes bejegyzés megtekintése:

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .