in

Mr. Kocsi és a káröröm.

Bemegyek az irodaházba, oda lépek a pulthoz. A két recepciós fel se nèz, mind a kettő nagyon bele van merülve a munkájába,(egyik egy ceruzát akart függőlegesen megállítani az asztalon, a másik a telefonján ,öt lila cukorkát akart egy vonalba húzni,hogy meglegyen neki a szuper cukorka.)
Mondom akkor kezdem Én hátha nem vagyok elég feltűnő a 100nm-s hallban tök egyedül.

Én:/KÖHÖMMM!!!
Jobboldali:/ (továbbra se néz fel) kihez jöttél?
Én:/(már most tudom, hogy ez hosszú lesz) Mr.Kocsi.
Ekkor a baloldali elroppantotta a ceruzát a markában és a jobboldalinak is pont elfogyott az élete. Felnéznek mind a ketten szinkronban.
JO:/Tessék?
Én:/Mr. Kocsi.
BO:/JAAAJ tudom Mrs. Repülő felesége(hangos nevetés,ököl pacsi, fika bubi, mindkettőnek kinőtt a mellkas szőre a tesztoszterontól, hogy sikerült kinevetni a futárt) na de most komolyan, kihez jöttél, csak létező személyhez tudunk felengedni.

Mindenféle arc rezzenés nélkül, mind a kettővel egyszerre tartva a szemkontaktust ,letettem a pultra a telefont és feléjük fordítottam, fölé hajolnak ott abban a pillanatban megfagyott a levegő, a fali órában megállt a mutató, a telefon kijelző derengő fénye sápadtra színezte döbbent arcukat.

Név:/ Mr. Koh Chee

BO:/ nos, öhm itt a biléta , folyosó végén van a lift szemben, azzal tudsz majd felmenni…

Én:/ Köszönöm szépen. (NAAA KI A HÜLYE???Szét feszített az önelégültség, lejjebb kellett húzni a mellényen a cipzárt,mert féltem hogy elpattan, annyira szélesre húzott ez az érzés. Ahogy lépkedtem a lift felé, fejemben ment a Thunderstruck, szinte éreztem a hetykén számból logó arany Marlborot, fejemen a napszemüveg, nyakamba a biléta ami hirtelen nem biléta volt hanem egy VIP PASS,háttérben robbanás, nagyon éltem az akcióhős szitut, a liftet is kacsintással hívtam. Odaért a lift, hátra nézve láttam jön két akta kukac akik szintèn látták hogy ott a lift, elkezdték szedni a lábukat, de Én úgy voltam vele, hogy csak Én és a hatalmas far..khm. arcom férünk be a liftbe így beszálltam és egy nagyon szemtelen fél mosollyal rá nyomtam az ajtó záró gombra,majdnem integettem is nekik. Ajtó bezárult, Én megfordultam néztem magam a tükörbe, hogy mennyire pacekba vagyok. Kb 7-8 másodperc múlva nyílt is az ajtó, tükörben látom ott a két kukac az ajtóban, mondom mi a kockás fóka fasz?! Utánam szaladtak a 4.re hogy szövegkiemelővel össze rajzoljanak?

Felnézek a kijelzőre: 0
Néztünk egymásra mint Noé és a harmadik teve ,látták hogy nagyon nem értem mi ez a fekete mágia éppen. Hátra tolattam, ők rám tolattak, az egyik visszanéz rám a válla felett.

Kukac:/ Tudod, a bilétát amit kaptál, hozzá kell érinteni a panelhez miután megnyomtad a gombot különben sokáig itt fogsz állni a zárt liftben a földszinten. Ezt a mozdulatsort mutatta is miközben magyarázta, majd előre fordult, kukac 2 egy elfojtott röfögős nevetéssel nyugtázta mindezt. A Thunderstruck átváltott leengedő lufi hanggá a fejembe.  Eddig tartott a plusz 10cm érzés..

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .